Single Hop Citra, Mandarina Bavaria & Centennial

Super Timor

KB: Koje ideje stoje iza ovog kreativnog rešenja?
ST: S obzirom da je u pitanju serija singl hop, morala je da postoji matica koja će obeležiti seriju. Osnovna ideja se zapravo vrti oko ideje piva s jednim hmeljem, koje nam vrlo jasno ukazuje odakle dolazi određena aroma koja nam se dopada u nekom standardnijem tipu piva. IOdlučijo sam se da nacrtam seriju „poštanskih markica“ sa tih aromatičnih putovanja na koje nas vodi singl hop serija.

KB: Šta je bila inspiracija?
ST: Pored moje standardne estetike koju razvijam godinama inspirisane klasičnim formama i tradicionalnim tetovažama, renderovanim isključivo monohromno, ovde se priključio i prelepi hmelj.

KB: Da li je ukus piva definisao dizajn etikete?
ST: U mom slučaju to nije bio konkretno ukus piva već aroma hmelja, jer u trenutku kada sam radio dizajn pivo još nije bilo gotovo. Dopremljeni su mi uzorci hmelja, čiju sam aromu otpuštao trljanjem u dlan, što me je dovelo do određenih formi i boja. Jako zanimljivo iskustvo.

KB: kako izgleda dizajnirati za prvo srpsko kraft pivo?
ST: Dizajnirati za prvo srpsko kraft pivo je sjajno iskustvo. Profesionalno i lako!

KB: Omiljeno Kabinet pivo?
ST: BrrKaaa

Super Timor je alias iza koga se krije diplomirani dizajner nameštaja i enterijera, koji zapravo bolje barata uličnim veštinama, grafitima i tetovažama. Poslednjih pet godina posebnu pažnju posvećuje ritualu tetoviranja. Jedan je od osnivača tatu društva Slavija u Beogradu. Uspešno gradi internacionalnu karijeru već godinama. U slobodno vreme bavi se grafikom i slikanjem ikona.