Kabinet

  1. Before
  2. After

Pivo izaziva veliko uzbudjenje. Deluje jednostavno, ali ipak krije mnogo tajni. Svako craft pivo izaziva nestrpljenje pri prvom probanju i uživanje kada mu se ponovo vraćaš. Različitost ukusa, aroma, tekstura i boja je ogromna, ponekad pomislimo da je neiscrpna.

Sebe smatramo pasioniranim gurmanima. U potrazi za novim i neobičnim ukusima, u želji da ponudimo kvalitetno craft pivo od biranih sastojaka stvorili smo Kabinet Brewery. Naše pivo se proizvodi u Nemenikućama, na sunčanoj padini u podnožju Kosmaja.

Želja nam je da Kabinet Brewery, poput nekog Kabineta retkosti (*), okupi na jednom mestu sve neverovatne ukuse i mirise pivskog sveta, koji nas već dugo nadahnjuju.

Dobrodošli u Kabinet Brewery.

(*) Kabinet retkosti ili Kabinet čudesa, Cabinet of Curiosities/Wonders (engleski); Kunstkammer Wunderkammer (nemački) – kolekcije osobenih, jedinstvenih predmeta, svega što je retko, čudno i dragoceno, predmeta najfinije zanatske izrade, čuda prirode, najčešće pristigla sa raznih egzotičnih putovanja kao primeri prirodne, geološke, religijske, etnološke i umetničke vrednosti.